Bedankt! Uw aanvraag is succesvol ingediend.

Over Mr. Veranda

Bij Mr. Veranda werken wij met een team van ervaren vakmannen die zich volledig inzetten om u tevreden te stellen. Onze focus ligt op het leveren van op maat gemaakte overkappingen die perfect aansluiten bij uw wensen. We streven ernaar om zowel kwaliteit als betaalbaarheid te bieden, zodat we zoveel mogelijk klanten kunnen voorzien van een prachtige veranda die aan al uw verwachtingen voldoet. Uw tevredenheid staat bij ons centraal en we zullen er alles aan doen om uw droomveranda werkelijkheid te maken.

Mr. Veranda is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Onze diensten

Transformeer uw buitenruimte met de hoogwaardige en op maat gemaakte overkappingen van Mr. Veranda. Ontdek onze diverse mogelijkheden, waaronder veranda's, carports, tuinkamers, zonwering en glazen schuifwanden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan om uw droomoverkapping te realiseren.

Onze klanten aan het woord

Uitstekend
Gebaseerd op 214 recensies
Sam Broekhoven
Sam Broekhoven
28/03/2024
Vorige week is onze overkapping geplaatst, en we zijn er erg blij mee! Erg vriendelijk geholpen vanaf het eerste telefoon contact. Snelle afspraak voor inmeten en advies, en altijd een vlotte reactie op vragen. Ze gebruiken mooie materialen en werken zeer efficiënt. Aan ieder die een veranda overweegt, raad ik Mr Veranda zeker aan!
Sandra
Sandra
19/03/2024
We zijn heel erg tevreden over de veranda maar vooral erg blij met altijd super vriendelijk en behulpzaam service van het bedrijf. Op de dag van het plaatsen waren de mannen erg netjes aan het werk, ook weer met uitgebreide uitleg over alles. We hebben nu ook de zonnescherm bij besteld en weer, heel vriendelijk en behulpzaam geholpen. Top bedrijf dus zeker aanrader ! Super blij dat ze ook in regio Rotterdam leveren.
Sjoukje Klamer
Sjoukje Klamer
19/03/2024
Ik ben zeer tevreden over de plaatsing van een zonwering door de jongens van Mr Veranda: echte vaklui!! Onze tuinkamer bevalt ook heel goed.
jorike nijk
jorike nijk
18/03/2024
Super fijne service. Duidelijke communicatie. Reageren snel. Werken netjes. Vriendelijke verkopers en plaatsers. Snel geplaatst. Super blij met de overkapping.
Willian Wuijts-Laurijssen
Willian Wuijts-Laurijssen
13/03/2024
Respect voor deze mannen. Wat een fantastisch werk binnen 8 uur. Super netjes, geen vuiltje meer te vinden een perfect passende veranda geplaatst!
Jordana Werner
Jordana Werner
12/03/2024
Onze veranda is afgelopen woensdag geplaatst en zijn er heel erg blij mee! We hadden snel een inmeet- adviesgesprek en kregen tijdens deze afspraak ook eerlijke adviezen. Voordat deze afspraak werd gemaakt, hadden we nog telefonisch contact waarbij we al veel informatie kregen. Foto’s werden doorgestuurd, er werd meegedacht Daarna konden we snel een afspraak inplannen voor de plaatsing. Ze hebben netjes gewerkt en waren heel behulpzaam! Ook tussen de eerste afspraak en de plaatsing nog paar x contact gehad met vragen over de elektra en stonden ons altijd netjes te woord. Ik raad de jongens van Mr. Veranda zeker aan! Dus denk je er aan om een veranda te laten plaatsen? Dan zou ik het door Mr. Veranda laten doen! Momenteel worden bij ons de tegels gelegd, dus hopelijk kan ik snel foto’s doorsturen van het eindresultaat!)
Vasiliki Bakirtzi
Vasiliki Bakirtzi
10/03/2024
A perfect electric zonwering by professionals Thank you so much!!
Marijntje V ast
Marijntje V ast
05/03/2024
Super snelle service, willen graag met je meedenken. Veranda staat super netjes. Bedankt!