Mr. Veranda

Herzlich willkommen bei Mr. Veranda. Wir bieten hochwertige Verandas zu günstigen Preisen an.

Willkommen bei Mr. Veranda.

Mr. Veranda ist ein Spezialist auf dem Gebiet der Aluminium-Überdachungen. Dank unserer langjährigen Erfahrung und hochwertigen Materialien können wir jeden Tag neue Kunden mit unseren Überdachungen glücklich machen.

Unsere Dienstleistungen

Projekte

Mit jahrelanger Erfahrung hat Mr. Veranda für jede Frage eine Lösung. Neugierig auf unsere Arbeit? Klicken Sie auf die Schaltfläche unten für Beispiele.

Unsere Merkmale

Handwerkliches Können
Beste Angebote
Hohe Qualität
Klare Kommunikation

Gebaseerd op 116 recensies
Evelien Caron
Evelien Caron
2023-04-16
Geweldig bedrijf! Van begin tot eind hebben ze ons voorzien met goede adviezen en was niets te veel voor ze! Ze werken super netjes en leveren een geweldig resultaat voor een scherpe prijs! We zijn heel blij met onze overkapping! Bedankt Mr. Veranda!
neelam joshi
neelam joshi
2023-04-09
Very professional team and answers all the concerned questions well. We are happy with their work. Very much recommended.
Mitchel Nieuwland
Mitchel Nieuwland
2023-04-01
Laatst een veranda met glazen schuifwand laten plaatsen door Mr.Veranda . Super blij met resultaat. Snel en netjes geplaatst, goede communicatie, super goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden!!
Els Ravenhorst
Els Ravenhorst
2023-03-28
Een zeer goed bedrijf wat staat voor kwaliteit accuraat en betrouwbaar Mijn bestaande waranda is dicht gemaakt met een wand en glaswanden Het is werkelijk prachtig geworden De mannen die het werk uitvoerde waren zeer bekwaam en zeer precies Kortom ik raad dit bedrijf ten zeerste aan Met vriendelijke groet Een uiterst tevreden klant
Gregory
Gregory
2023-03-26
Great work by professionals. Very fast delivery and excellent customer service. I highly recommend it.
Rene van Ierland
Rene van Ierland
2023-03-18
Prachtig mooi bedrijf goeie service ,topkwaliteit en echte vakmannen. Aardige gasten echt goed op elkaar ingespeeld , leveren een prachtig stuk werk. Echt super..!!!!!!
Petra van der Wal
Petra van der Wal
2023-03-15
Zeer tevreden met onze prachtige veranda welke binnen één dag opgeleverd is door Mr. Veranda! Een aanrader! De service is goed en ze komen netjes de afspraken na. Voor een goede prijs-kwaliteit verhouding heb je een prachtige toevoeging aan je woning en tuin! Mr. Veranda, bedankt!
Danny
Danny
2023-03-15
Inmiddels is de veranda geplaatst en ik ben er heel erg tevreden mee! De communicatie verliep uitstekend en ze denken goed met je mee om mooie veranda te realiseren. De mannen hebben door hele slechte weeromstandigheden (regen & sneeuw) een mooie veranda geplaatst. Door het slechte weer is de fundering niet goed stevig geworden en dit hebben ze in dezelfde week nog opgelost! Kortom ik kan Mr. Veranda zeker aanbevelen! Gr. Danny
Mourad Tihani
Mourad Tihani
2023-03-13
Snel geplaatst, super goed geholpen en geweldige kwaliteit! Heb zelf meerder bedrijven bezocht om de kwaliteit te checken. Ik was tot conclusie gekomen dat er veel kwaliteit verschillen waren in diktes en sterkte van het aluminium. Heb zelfs aluminium profielen gezien die ik simpel met mijn handen kon buigen heel dun waren en hadden een slechte coating. Dus let goed op! Er is echt kwaliteit verschil tussen de veranda/overkappingen bedrijven. Bij Mr. Veranda zit je met de kwaliteit aan het goede adres. Top kwaliteit en sterk materiaal. Ook vond ik de communicatie heel goed. Tot de dag van plaatsen en zelfs daarna. Het zijn vakmannen die netjes te werk gaan en je alles uitleggen als je vragen hebt. Ze komen alle afspraken na! Zeker een aanrader !

Kontakt

Unser Team steht bereit, um alle Ihre Fragen zu beantworten.

Die Showroom-Adresse unterscheidet sich von der Büro-Adresse.

Showroom-Besuche sind nur nach Vereinbarung möglich. Bitte vereinbaren Sie rechtzeitig einen Termin.

Telefonnummer

+31 6 43 43 11 93