Request a quote

Request a FREE quote

Your quote request will be answered as quickly as possible FREE of charge!

Product
Dimensions
Colours
Roofing

LED-lighting

Choose the left side
Choose the right side

Choose the wedge on the left (corner piece of the side of a canopy)

Choose the wedge on the right (corner piece of the side of a canopy)

Choose the front

Assembly

Your information
Uitstekend
Gebaseerd op 214 recensies
Sam Broekhoven
Sam Broekhoven
28/03/2024
Vorige week is onze overkapping geplaatst, en we zijn er erg blij mee! Erg vriendelijk geholpen vanaf het eerste telefoon contact. Snelle afspraak voor inmeten en advies, en altijd een vlotte reactie op vragen. Ze gebruiken mooie materialen en werken zeer efficiënt. Aan ieder die een veranda overweegt, raad ik Mr Veranda zeker aan!
Sandra
Sandra
19/03/2024
We zijn heel erg tevreden over de veranda maar vooral erg blij met altijd super vriendelijk en behulpzaam service van het bedrijf. Op de dag van het plaatsen waren de mannen erg netjes aan het werk, ook weer met uitgebreide uitleg over alles. We hebben nu ook de zonnescherm bij besteld en weer, heel vriendelijk en behulpzaam geholpen. Top bedrijf dus zeker aanrader ! Super blij dat ze ook in regio Rotterdam leveren.
Sjoukje Klamer
Sjoukje Klamer
19/03/2024
Ik ben zeer tevreden over de plaatsing van een zonwering door de jongens van Mr Veranda: echte vaklui!! Onze tuinkamer bevalt ook heel goed.
jorike nijk
jorike nijk
18/03/2024
Super fijne service. Duidelijke communicatie. Reageren snel. Werken netjes. Vriendelijke verkopers en plaatsers. Snel geplaatst. Super blij met de overkapping.
Willian Wuijts-Laurijssen
Willian Wuijts-Laurijssen
13/03/2024
Respect voor deze mannen. Wat een fantastisch werk binnen 8 uur. Super netjes, geen vuiltje meer te vinden een perfect passende veranda geplaatst!
Jordana Werner
Jordana Werner
12/03/2024
Onze veranda is afgelopen woensdag geplaatst en zijn er heel erg blij mee! We hadden snel een inmeet- adviesgesprek en kregen tijdens deze afspraak ook eerlijke adviezen. Voordat deze afspraak werd gemaakt, hadden we nog telefonisch contact waarbij we al veel informatie kregen. Foto’s werden doorgestuurd, er werd meegedacht Daarna konden we snel een afspraak inplannen voor de plaatsing. Ze hebben netjes gewerkt en waren heel behulpzaam! Ook tussen de eerste afspraak en de plaatsing nog paar x contact gehad met vragen over de elektra en stonden ons altijd netjes te woord. Ik raad de jongens van Mr. Veranda zeker aan! Dus denk je er aan om een veranda te laten plaatsen? Dan zou ik het door Mr. Veranda laten doen! Momenteel worden bij ons de tegels gelegd, dus hopelijk kan ik snel foto’s doorsturen van het eindresultaat!)
Vasiliki Bakirtzi
Vasiliki Bakirtzi
10/03/2024
A perfect electric zonwering by professionals Thank you so much!!
Marijntje V ast
Marijntje V ast
05/03/2024
Super snelle service, willen graag met je meedenken. Veranda staat super netjes. Bedankt!