Offerte aanvragen

Ontvang uw droomveranda op maat - Vraag nu gratis een offerte aan en profiteer van de lopende acties!

Over Mr. Veranda

Bij Mr. Veranda werken wij met een team van ervaren vakmannen die zich volledig inzetten om u tevreden te stellen. Onze focus ligt op het leveren van op maat gemaakte overkappingen die perfect aansluiten bij uw wensen. We streven ernaar om zowel kwaliteit als betaalbaarheid te bieden, zodat we zoveel mogelijk klanten kunnen voorzien van een prachtige veranda die aan al uw verwachtingen voldoet. Uw tevredenheid staat bij ons centraal en we zullen er alles aan doen om uw droomveranda werkelijkheid te maken.

Mr. Veranda is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Onze diensten

Transformeer uw buitenruimte met de hoogwaardige en op maat gemaakte overkappingen van Mr. Veranda. Ontdek onze diverse mogelijkheden, waaronder veranda's, carports, tuinkamers, zonwering en glazen schuifwanden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan om uw droomoverkapping te realiseren.

Onze klanten aan het woord

Uitstekend
Gebaseerd op 195 recensies
Bart van den Kommer
Bart van den Kommer
24/01/2024
Zij hebben geleverd wat zo beloofden. Ik wilde een veranda van 8,5m breed en 4,5m diep en alles van glas. Dit was een uitdaging voor ze, maar hebben het waargemaakt. Super service en vakmanschap. En natuurlijk een zeer mooie prijs. Zelfs met de stormen van afgelopen dagen was er niks aan de hand.
Aaron Peereboom
Aaron Peereboom
22/01/2024
Enkele maanden geleden heeft mr. Veranda een mooie terrasoverkapping met glazen schuifwanden geplaatst. Van offerte tot plaatsing duurde slechts enkele weken. De mannen hebben netjes en vakkundig gewerkt.
patrick van doorn
patrick van doorn
16/01/2024
Twee jaar geleden de veranda al laten plaatsen, kort geleden toch besloten hier glazen schuifwanden in te zetten. Gebeld, ze wisten nog precies wie we waren, snelle offerte, goede prijs, snelle plaatsing. Super tevreden. De glazen wand zit er super netjes in en alles is keurig afgewerkt. Ook hebben ze op eigen initiatief de gehele veranda nog even bekeken, topservice! Wij zijn erg tevreden en raden Mr. Veranda dan ook absoluut aan.
Lila Janssen
Lila Janssen
15/01/2024
Van offerte tot plaatsing ging de communicatie heel snel en goed. Verschillende offertes ontvangen, maar prijs-kwaliteitverhouding bij Mr.Veranda is top. We zijn heel erg tevreden
Melek
Melek
15/01/2024
De mannen van Mr.Veranda hebben bij ons een complete veranda geplaatst. We zijn he erg tevreden. Bedankt Mr.Veranda. Zeker een aanrader!
Pieter Meijer
Pieter Meijer
09/01/2024
De misters van Mr. Veranda zijn echt masters ! Ondanks de regen vakwerk afgeleverd. Prachtige veranda met glasdak en schuifwanden. All the way to Groningen. Laat het voorjaar maar komen
Ruud Rombout
Ruud Rombout
03/01/2024
Vandaag twee glazenschuifwand geplaatst in onze houten overkapping door monteurs van Mr Veranda. We zijn zeer tevreden, de monteurs zijn super professioneel. Het ging goed van offerte opvragen, inmeten tot het plaatsen. Zeer klantvriendelijk, kwaliteit is goed en bovenal het zijn gewoon vakmensen die hun afspraken nakomen.
Rick Frenken
Rick Frenken
16/12/2023
We zijn vanaf de offerte aanvraag tot de plaatsing heel goed geholpen. Zowel de monteurs als de mensen bij de showroom denken mee. Wijn zijn zo blij met onze veranda. Zeker een aanrader!
John Noordman
John Noordman
12/12/2023
Na een fantastisch duidelijk gesprek en zeer duidelijke offerte heb ik besloten om een tuinkamer te plaatsen door Mr veranda en absoluut geen spijt van gehad echt super uitgevoerd. De jongens waren fantastisch echte vaklui en zeer vriendelijk en netjes. Echt top erg bedankt.
Mirjam Quak-Borghouts (Mirjam QB)
Mirjam Quak-Borghouts (Mirjam QB)
05/12/2023
Heel vriendelijk, klantgericht, goed contact via telefoon en Whatsapp. Super mooi product geleverd. Echt een aanrader. Zodra wij de binnenkant afhebben plaats ik de foto's. Heel blij met onze Tuinoverkapping/ Serre/Showroom.

Offerte aanvragen

Ons team stuurt u zo snel mogelijk een offerte. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.