Offerte aanvragen

Ontvang uw droomveranda op maat - Vraag nu gratis een offerte aan en profiteer van de lopende acties!

Over Mr. Veranda

Bij Mr. Veranda werken wij met een team van ervaren vakmannen die zich volledig inzetten om u tevreden te stellen. Onze focus ligt op het leveren van op maat gemaakte overkappingen die perfect aansluiten bij uw wensen. We streven ernaar om zowel kwaliteit als betaalbaarheid te bieden, zodat we zoveel mogelijk klanten kunnen voorzien van een prachtige veranda die aan al uw verwachtingen voldoet. Uw tevredenheid staat bij ons centraal en we zullen er alles aan doen om uw droomveranda werkelijkheid te maken.

Mr. Veranda is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Onze diensten

Transformeer uw buitenruimte met de hoogwaardige en op maat gemaakte overkappingen van Mr. Veranda. Ontdek onze diverse mogelijkheden, waaronder veranda's, carports, tuinkamers, zonwering en glazen schuifwanden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan om uw droomoverkapping te realiseren.

Onze klanten aan het woord

Uitstekend
Gebaseerd op 147 recensies
Sam Holt
Sam Holt
2023-06-17
The guys worked so hard in 30c. Super happy with our new summer house
Olga Kho.
Olga Kho.
2023-06-15
Topbedrijf! Ze werken heel hard en netjes. We zijn super blij met onze nieuwe veranda!
Radosław Adamiec
Radosław Adamiec
2023-06-11
Ik Ben echt tevreden
Julia Hotop
Julia Hotop
2023-06-10
Super mooie veranda , voor een goeie prijs. Ziet er erg goed uit en staat binnen een dag , enige waar wij spijt van hebben is dat we eerst de veranda hebben geplaatst en dan onze tegels , was wel gedoe achteraf en duurder voor ons helaas
Yil Yil
Yil Yil
2023-06-09
Ze waren zoals afgesproken op tijd. Gemaakte afspraken zijn allemaal waargemaakt. Vriendelijke monteurs die precies weten wat ze doen. Kortom zeker een aanrader!
Damlanur Özkan
Damlanur Özkan
2023-06-08
Erg professioneel en secuur bedrijf. Denken graag mee en bieden vergeleken met andere bedrijven kwalitatief hoge materialen!
Deniz Agarmis
Deniz Agarmis
2023-06-08
Na een snelle offerte beantwoording hebben de heren van Mr.Veranda snel onze tuinkamer netjes opgeleverd. Kwaliteit is top . Zeker een aanrader
Paolo Fabio
Paolo Fabio
2023-06-06
Met deze mannen kan je afspraken maken. Leveren goede kwaliteit af. Erg blij met mijn veranda. Binnen één dag stond hij.

Offerte aanvragen

Ons team stuurt u zo snel mogelijk een offerte. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.