Fordern Sie ein KOSTENLOSES Angebot an

Ihre Angebotsanfrage wird schnellstmöglich KOSTENLOS beantwortet!

Produkt
Maße
Farbschema
Überdachung

LED-Beleuchtung

Wählen Sie die linke Seite
Wählen Sie die rechte Seite

Wählen Sie den Keil links (Eckstück der Seite eines Vordachs)

Wählen Sie den Keil rechts (Eckstück der Seite eines Vordachs)

Wählen Sie die Vorderseite

Bearbeiten

Deine Daten
Uitstekend
Gebaseerd op 195 recensies
Bart van den Kommer
Bart van den Kommer
24/01/2024
Zij hebben geleverd wat zo beloofden. Ik wilde een veranda van 8,5m breed en 4,5m diep en alles van glas. Dit was een uitdaging voor ze, maar hebben het waargemaakt. Super service en vakmanschap. En natuurlijk een zeer mooie prijs. Zelfs met de stormen van afgelopen dagen was er niks aan de hand.
Aaron Peereboom
Aaron Peereboom
22/01/2024
Enkele maanden geleden heeft mr. Veranda een mooie terrasoverkapping met glazen schuifwanden geplaatst. Van offerte tot plaatsing duurde slechts enkele weken. De mannen hebben netjes en vakkundig gewerkt.
patrick van doorn
patrick van doorn
16/01/2024
Twee jaar geleden de veranda al laten plaatsen, kort geleden toch besloten hier glazen schuifwanden in te zetten. Gebeld, ze wisten nog precies wie we waren, snelle offerte, goede prijs, snelle plaatsing. Super tevreden. De glazen wand zit er super netjes in en alles is keurig afgewerkt. Ook hebben ze op eigen initiatief de gehele veranda nog even bekeken, topservice! Wij zijn erg tevreden en raden Mr. Veranda dan ook absoluut aan.
Lila Janssen
Lila Janssen
15/01/2024
Van offerte tot plaatsing ging de communicatie heel snel en goed. Verschillende offertes ontvangen, maar prijs-kwaliteitverhouding bij Mr.Veranda is top. We zijn heel erg tevreden
Melek
Melek
15/01/2024
De mannen van Mr.Veranda hebben bij ons een complete veranda geplaatst. We zijn he erg tevreden. Bedankt Mr.Veranda. Zeker een aanrader!
Pieter Meijer
Pieter Meijer
09/01/2024
De misters van Mr. Veranda zijn echt masters ! Ondanks de regen vakwerk afgeleverd. Prachtige veranda met glasdak en schuifwanden. All the way to Groningen. Laat het voorjaar maar komen
Ruud Rombout
Ruud Rombout
03/01/2024
Vandaag twee glazenschuifwand geplaatst in onze houten overkapping door monteurs van Mr Veranda. We zijn zeer tevreden, de monteurs zijn super professioneel. Het ging goed van offerte opvragen, inmeten tot het plaatsen. Zeer klantvriendelijk, kwaliteit is goed en bovenal het zijn gewoon vakmensen die hun afspraken nakomen.
Rick Frenken
Rick Frenken
16/12/2023
We zijn vanaf de offerte aanvraag tot de plaatsing heel goed geholpen. Zowel de monteurs als de mensen bij de showroom denken mee. Wijn zijn zo blij met onze veranda. Zeker een aanrader!
John Noordman
John Noordman
12/12/2023
Na een fantastisch duidelijk gesprek en zeer duidelijke offerte heb ik besloten om een tuinkamer te plaatsen door Mr veranda en absoluut geen spijt van gehad echt super uitgevoerd. De jongens waren fantastisch echte vaklui en zeer vriendelijk en netjes. Echt top erg bedankt.
Mirjam Quak-Borghouts (Mirjam QB)
Mirjam Quak-Borghouts (Mirjam QB)
05/12/2023
Heel vriendelijk, klantgericht, goed contact via telefoon en Whatsapp. Super mooi product geleverd. Echt een aanrader. Zodra wij de binnenkant afhebben plaats ik de foto's. Heel blij met onze Tuinoverkapping/ Serre/Showroom.